BEBAN

BEBAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 192 beoordelingen
29 jun 2020 om 18:23 Eten mag wel in iets grotere porties! Voor de rest hele erge prima wat meer knoflook saus ook!
27 jun 2020 om 20:37 Eten was lauw en hadden om 18:10 besteld met de mededeling binnen 50min bezorgen wij en het kwam om 19:55 dat is 1:45 min
26 jun 2020 om 20:59 Te laat bezorgd.
21 jun 2020 om 21:18 Het eten was heerlijk en de bezorging precies op het moment dat wij aangaven, hier bestel ik zeker vaker!
7 jun 2020 om 20:28 Bezorging duurde veelste lang.
7 jun 2020 om 7:42 Heerlijk
6 jun 2020 om 18:48 Spareribs heel mooi mals, viel zo van het bot. De kapsalon was heerlijk fris. Er was geen vet in te bespeuren, nog nooit meegemaakt! Lekker! Bezorgtijd was 3 minuten korter dan geschat, desalniettemin toch 60 minuten.
3 jun 2020 om 15:37 ik bestelde de spagetti carbonara en in plaats daarvan kreeg ik spagetti bolognaise. verder was de sparerib HEERLIJK. Mensen met een anonieme slechte review zijn gewoon niet wijs
2 jun 2020 om 12:28 Heel slecht! Twee Pizza's besteld. Eigenlijk was alleen het deeg goed. Smaakte erg flauw. Gehakt was niet gekruid, geen oregano en erg lafjes belegd. Wij gaan hier nooit meer pizza bestellen.
1 jun 2020 om 19:29 Waar ik benieuwd naar ben: ik heb 3 euro fooi overgemaakt per bank. Hoe weet ik dat dit bij de bezorger terecht komt.? De bezorger sprak geen Nederlands en begreep mijn vraag daaromtrent niet.
31 mei 2020 om 22:13 pizza en spareribs echt niet lekker, vraag me af hoe mensen kunnen reageren dat de spareribs smaken. super taai en geen lekkere bbq smaak.
24 mei 2020 om 20:19 Was lekker , alleen jammer dat de frietjes vergeten waren bij de schotels.