BEBAN

BEBAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 315 beoordelingen
4 dec 2021 om 11:05 Jedzenie pyszne szybka dostawa. Polecam
27 nov 2021 om 20:08 Wij bestellen regelmatig maar worden de laatste tijd wel teleurgesteld. We bestelde 2 uur van te voren, voor 6 uur, maar kregen het 45 minuten te laat. Ook was het een beetke verbrand en zat er amper vlees op.
21 nov 2021 om 0:08 Voor het eerst na berichten van derde spareribs besteld. Eerlijk ze waren heerlijk en goed gekruid! Wij hebben genoten!
20 nov 2021 om 19:55 Lekkere spareribs! Bezorging later dan op het begin aangegeven, verder goede friet en geen slappe troep!
14 nov 2021 om 21:14 5 kwartier van te voren besteld om dat we weten dat het op zondag druk is en dan nog een half uur te laat komenndit is er jammer en valt me heel erg tegen van ze
14 nov 2021 om 20:05 Heerlijke spareribs en zeer vriendelijke bezorger!
10 nov 2021 om 23:21 Was lekker
10 nov 2021 om 8:17 Bezorging zou 45 min duren maar was er al na 25 min!! Pizza's en kipschotel waren erg lekker en nog goed heet terwijl het naar Druten gebracht moest worden.
5 nov 2021 om 20:19 Het eten was goed heet en super lekker. Wij gaan hier vaker bestellen.
25 sep 2021 om 21:44 Wederom voortreffelijk
24 sep 2021 om 19:34 Altijd voorzichtig omdat het “aardig ver” van Druten is. Toch er voor gegaan en aangenaam verrast! Hier eten bestellen is 10000 x beter als alles wat we in Druten hebben. Spareribs waren mals en de botten schoon, frietjes knapperig en lekker gekruid.
22 sep 2021 om 2:07 Altijd goede spareribs en lekker pizza, lekker gekruide frietjes. Geen klachten voor deze bestelling!!