BEBAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beban. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 18:13 Ik heb maandag 2 uur op mijn pizza gewacht, ik kreeg ander eten dan ik had besteld. De leverancier vergat de sauzen en het drankje en zei dat ik er bij mijn volgende bestelling twee zal ontvangen. Beide pizza's zijn gomachtig en smakeloos. Nooit meer
25 sep 2022 om 22:44 De bezorging stond om 18:30 gepland wat al een uur was, uiteindelijk was het er pas rond 19:10. Voor de rest was het eten wel lekker.
12 sep 2022 om 8:48 Mooi op tijd en alles smaakte prima!
8 sep 2022 om 19:15 Heerlijk gegeten. En bezorging 20 min terwijl aangegeven 30 min. Helemaal top
29 aug 2022 om 21:28 Nooit eten gehad, 3 x gebeld. Uit eindelijk van thuisbezorgd netjes geld terug gehad.
17 aug 2022 om 23:02 Lekker eten, op tijd bezorgd! Prima!
12 aug 2022 om 19:44 Alles ok heeft ons alle gesmaakt
6 aug 2022 om 23:00 Snelle bezorging. Zeer goede productkwaliteit.
4 aug 2022 om 23:56 Het was lekker eten alleen zonde dat de topping van de pizza was verschoven in de hoek van de doos pizza
1 aug 2022 om 19:47 Het eten werd zo’n 50% later bezorgd dan aangegeven. Hierdoor was de pizza lauw en taai geworden. Ook bleek er een stukje aluminiumfolie tussen de kaas te zitten. De kipkapsalon was een stukje beter en nog wel redelijk warm.
28 jul 2022 om 21:25 Lekkere pizza en spareribs. Pikant is ook echt pikant bij de spareribs, dus als je daarvan houdt, aanrader! Wij vonden de zoete het lekkerst. Ook frites was perfect. Was op gevraagd tijdstip bezorgd. Helemaal top!
19 jul 2022 om 22:26 Bezorgtijd was dubbel zo lang als aangegeven (130 minuten ipv 63). Vorige keer waren alle pizza’s zeer rijkelijk belegd, deze keer was ik een beetje teleurgesteld; was prima maar zeker niet goed. Toch bedankt voor het doorwerken tijdens de hitte!